Borçları yüzünden zor günler geçiren Serdar Ortaç, Levent'teki villasını sattı

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta sahne alan Serdar Ortaç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada borçlarını sıfırladığını söylemişti. 52 yaşındaki ünlü popçu Serdar Ortaç'ın, İstanbul Levent'teki lüks villasını sattığı ortaya çıktı.

Kumar borcu yüzünden bankaya 10 milyon TL, 2014 yılında evlenip 2019 yılında boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a ise 600 bin TL nafaka borcu olan Serdar Ortaç, temize çıktığını açıklamıştı.

Borçları yüzünden zor günler geçiren Serdar Ortaç "2022'ye çok güzel başladım. Bütün borçlarımı ödedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım ama hepsi bitti. Aylarca hiç durmadan çalıştım ve bütün borçları kapattım artık... Şükürler olsun Allah'a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım. Borçsuz başımı yastığa koyduğum için ve borçsuz uyandığım için çok mutluyum" açıklamasında bulunmuştu.

tv100'den Cengizhan Dönmez'in haberine göre; Serdar Ortaç Levent'teki lüks ofisini de elden çıkardı. Sanatçının 3 katlı eski ofisinde artık bir mimarlık ofisi faaliyet gösterecek.

Borçları yüzünden zor günler geçiren Serdar Ortaç, Levent'teki villasını sattı

 

Borçları yüzünden zor günler geçiren Serdar Ortaç, Levent'teki villasını sattı ile ilgili etiketler Serdar Ortaç borç Levent villa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.