Bora Kozanoğlu ile Simay Arpacı Hawaii'de dünyaevine girdi

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, kendisi gibi sporcu olan Simay Arpacı ile Hawaii'de dünyaevine girdi. Kozanoğlu ile Arpacı, birbirlerine "Evet!" dedikleri o anların videosunu takipçileriyle sosyal medyadan paylaştı.

2017 yılında aile arasında nişanlanan sporcu çift Bora Kozanoğlu ile Simay Arpacı, spor turnuvaları ve koronavirüs salgını nedeniyle erteledikleri evliliklerini Hawaii'nin Maui adasında gerçekleştirdi.


EVLENDİKLERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Bir dönem sosyetik güzel Eda Taşpınar ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Kozanoğlu ile Arpacı, adanın Sevret Cove sahilinde, günbatımında yapılan nikahla birbirlerine "Evet!" dedi. Çift, o anların videosunu sosyal medyadan yayınladı. Törene, çiftin aileleri ve yakın arkadaşları katıldı.


Bora Kozanoğlu ile Simay Arpacı Hawaii'de dünyaevine girdi

Bora Kozanoğlu ile Simay Arpacı Hawaii'de dünyaevine girdi

Bora Kozanoğlu ile Simay Arpacı Hawaii'de dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Düğün Bora Kozanoğlu Simay Arpacı hawaii
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.