Bomba iddia: Ekrem İmamoğlu CHP'den ayrılıp bağımsız aday mı olacak?

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte CHP içinde Ekrem İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında yaşanan çekişme de kızışıyor. Sık sık kulis bilgileriyle gündeme gelen iki isim için gazeteci Hacı Yakışıklı'dan ilgi çeken bir iddia geldi. Yakışıklı, Ekrem İmamoğlu'nun CHP'den ayrılıp bağımsız olarak Cumhurbaşkanlığına aday olabileceğini vurguladı.

2023 yılında yapılması planlanan Cmhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça kulislerde de hareketlilik yaşanıyor...

6'lı masanın adayı henüz belli olmazken, kulislerde CHP'nin içinde Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir başkanlıl çekişmesinin yaşandığı gündeme geldi. 

Gündemde söylentiler devam ederken, Yeni Akit gzetesi Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı Tv100 programında dikkat çekeb açıklamalarda bulundu. Yakışıklı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorumları dikkat çekti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edeceğini öne süren Yakışıklı, 'Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir' ifadelerini kullandı.

Yakışıklı, şunları söyledi:

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı olayım derken Belediye Başkanı da olamayacak. Ekrem Bey Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir.

 

Bomba iddia: Ekrem İmamoğlu CHP'den ayrılıp bağımsız aday mı olacak? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP seçim Cumhurbaşkanlığı Kemal Kılıçdaroğlu bağımsız aday hacı yakışıklı