Bomba açıklama! Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci yeniden evlilik için açık kapı bıraktı

Geçtiğimiz hafta futbolcu Gökhan Çıra ile iki yıllık evliliğini sonlandıran sosyal medya fenomeni ve kozmetik markası sahibi Selin Ciğerci, önceki akşam Kuruçeşme'de sahne alan şarkıcı Gülben Ergen'i dinlemeye gelenler arasındaydı. Objektiflere takılan Ciğerci, muhabirlerin sorularını yanıtlayarak evliliği yeniden düşünebileceğini, eski eşiyle barışabileceğini söyleyerek duyanları şaşırttı.

37 yaşındaki fenomen ve iş kadını Selin Ciğerci ile 25 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla 15 dakika içerisinde noktalaması büyük yankı uyandırmıştı. 2019 yılında hayatını birleştiren ikili, 10 Eylül cuma günü Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonrası boşanmıştı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edilmişti.


BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yaparak şu ifadelere er vermişlerdi;

''Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz''

Bomba açıklama! Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci yeniden evlilik için açık kapı bıraktı


SELİN CİĞERCİ BOŞANMA HAKKINDA BUNLARI SÖYLEMİŞTİ...

Gündem olan boşanmanın ardından Ciğerci, 2. Sayfa programına bağlanarak olayların perde arkasını anlattı. Ünlü fenomen açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: ''Sabah 'Günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma kararı aldık. Biz sabah kalkıyoruz, aynı yerde iş yerindeyiz, akşam aynı evdeyiz... Gün içinde işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor... Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da ben değilim. Şunu söyleyebilirim mutlu bir şekilde evlenmiştim, mutlu bir şekilde ayrıldım. Gökhan biraz agresif bir adam. Sorumluluklar büyüyünce daha gergin olabiliyor. Bu da ilişkimize yansıdı.''


''BEKARLIK SULTANLIKTIR' ŞEKLİNDE DÜŞÜNMÜYORUM''


Milliyet'te yer alan habere göre; Önceki akşam Gülben Ergen'in Kuruçeşme konserine gelen ve spor tarzı ile dikkat çeken Ciğerci, gazetecilerle konuşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.


Muhabirlerin "Bekarlık sultanlık mı?" sorusuna Ciğerci "Benim için değil. Çünkü ben evliliğe, düzene bağlı bir kadınım. Ben öyle düşünmüyorum" cevabını verdi.

Bomba açıklama! Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci yeniden evlilik için açık kapı bıraktı

YENİDEN EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

Eski eşi Gökhan Çıra ile sık sık görüştüğünü söyleyen Ciğerci, "Tekrar evlenir misiniz?" sorusuna ise "Olabilir, neden olmasın? Tekrar evlenebilirim, Gökhan'la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin hayırlısını versin" diyerek, evliliğe kapılarını açık bıraktı.

Bomba açıklama! Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci yeniden evlilik için açık kapı bıraktı


''ÇOK KONUSU KAPANDI''

Öte yandan çocuk konusunun kendisini için kapandığını söyleyen Selin Ciğerci "Olmuyor malesef, o konu kapandı. Allah isteyen herkese nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Bomba açıklama! Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci yeniden evlilik için açık kapı bıraktı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci boşanma Gülben Ergen gökhan çıra kosner
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.