Boluspor - Beşiktaş | Maç özeti ve golleri

Boluspor'a konuk olan Beşiktaş, yoğun kar yağışı altındaki maçta Kerim Frei'in golüyle öne geçmeyi başarırken Özgür'ün serbest vuruşuna engel olamadı. Karşılaşmanın tüm detayları sitemizde.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Boluspor'a konuk oldu. Atatürk Stadı'ndaki maçta saiyah-beyazılar Kerim Frei'ın golüyle 1-0 öne geçti. 75. dakikada ise Boluspor'dan Özgür serbest vuruştan attığı golle skora dengeyi getirdi ve maç 1-1 neticelendi. Bu sonuçla Beşiktaş 7 puana, Boluspor da 4 puana yükseldi.

Boluspor - Beşiktaş | Maç özeti ve golleri Kerim Frei

MAÇ ÖZETİ

10' Boluspor atağında soldan ceza sahasına doldurulan topu Adriano uzaklaştıramadı, top Tunahan'ın önünde kaldı ama Rhodolfo son anda şuta müdahale edip topu kornere attı.

12' Beşiktaş kontratağında Kerim Frei ceza sahası dışı sol çaprazdan, sağdaki Aboubakar'a güzel bir pas attı, Kamerunlu yıldızın top yere düşmeden çektiği şut kalecide kaldı.

26' Adriano'nun uzun pasında rakip savunmanın uzaklaştıramadığı top Vincent Aboubakar'ın önünde kaldı, Kamerunlu yıldız ceza sahasına soldan girdi ve kaleciyle karşı karşıya durumda sol ayağıyla şutunu attı, top sağdan auta gitti.

33' Aboubakar'ın pasında Ömer sağdan ceza sahasına girerken kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereydi, topu solundaki arkadaşına atmak yerine biraz daha sürünce rakip araya girdi.

47' Boluspor atağında Rhodolfo'nun sektirdiği topa Ozan çok sert vurdu, Tolga iyi bir refleksle topu çıkardı.

60' Oyuna sonradan dahil olan Muhammed Enes, sol kanatta rakibini geçtikten sonra ceza sahasına hareketlenip iyi bir pas attı, Kerim Frei tek topta sol ayağıyla köşeyi buldu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Genç futbolcumuz Muhammed Enes Durmuş'un harika asistinde Kerim Frei'ın golü. pic.twitter.com/Q57Eqdnaed

— Haber Kartalı (@HaberKartali) 20 Aralık 2016

70' Soldan Beşiktaş ceza sahasına gönderilen topa Diarra kafayı vurdu, top yandan auta gitti ama Boluspor tribünleri bir an bu pozisyonu gol sandı.

75' Özgür'ün kullandığı serbest atışta top Andreas Beck'e çarptı ve kaleci Tolga'yı yanıltarak ağlarla buluştu. Durum şimdi 1-1!

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Tolga Özkalfa, Uygar Bebek, Ahmet Şimşek

Boluspor: Soner Şahin, Renato (Dk. 61 Diarra), Cumali Bişi, Tunahan Çiçek (Dk. 70 Kutay Aydın), İsmail Yıldırım, Necati Yakuplar, Fatih Nurullah Turan, Burak Asan (Dk. 84 Emrullah Yıldırım), Ozan Karabacak, Cengiz Umut Meraş, Özgür Özkaya

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Atınç Nukan, Adriano, Gökhan İnler, Eslem Öztürk, Olcay Şahan (Dk. 81 Hamza Küçükköylü), Kerim Frei (Dk. 86 Fatih Aksoy), Aboubakar (Dk. 54 Muhammed Enes Durmuş), Ömer Şişmanoğlu

Goller: Dk. 60 Kerim Frei (Beşiktaş), Dk. 75 Özgür Özkaya (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Soner Şahin (Boluspor), Dk. 83 Beck (Beşiktaş)

BOLUSPOR BEŞİKTAŞ'I ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu üçüncü hafta maçında bu akşam deplasmanda TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Bolu'ya geldi. Takım otobüsüyle kente gelen siyah-beyazlı ekibi, konaklayacakları Karacasu beldesindeki otelin önünde taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Otobüsten inen teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş kafilesi, maç saatine kadar otelde bekleyecek.

Boluspor - Beşiktaş | Maç özeti ve golleri ile ilgili etiketler Boluspor Beşiktaş Maç özeti goller Kerim Frei Özgür serbest vuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.