Bolu’da tekstil işçisi 28 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Bolu’da, tekstil fabrikasında çalışan 28 kişi öğle yemeğinin ardından mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Fabrikanın içme suyu ve yemeklerinden alınan numuneler laboratuvara götürüldü.

Karacaağaç Mahallesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında çalışan işçilerden 28’i, akşam saatlerinde mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastaneye giden işçilerin öğle yemeğinde tavuk yediklerini ve fabrikadaki çeşme suyundan içtiklerini söylemesi üzerine zehirlenme şüphesiyle olay İl Tarım Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü yetkililerine bildirildi.

YEMEKTEN VE İÇME SUYUNDAN NUMUNE ALINDI

Ekipler, işçilerin çalıştığı fabrikaya giderek yemekten ve içme suyundan numune alarak laboratuvara götürdü. Ayrıca, bazı işçilerin eğlenmek için gittikleri otelde de yemek yediklerini belirtmesi üzerine İl Tarım Müdürlüğü ekipleri otelin yemeklerinden de numune alarak laboratuvara gönderdi. Hastaneye başvuran işçilerden 26’sının tedavilerinin ardından taburcu edildikleri, 2’sini ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bolu’da tekstil işçisi 28 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu ile ilgili etiketler Bolu Zehirlenme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.