Bölücü örgüt misliyle cevabını alıyor! Haseke'de teröristlerin sözde karargahı SİHA ile vuruldu

Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye sınırında saldırı ve taciz girişimleri sürüyor. Son saldırı Karkamış'a düzenlenmişti. Yine Şanlıurfa Bilecik'te bir hudut karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 askerimiz şehit olmuş ve 4 askerimiz de yaralanmıştı. Saldırının ardından Mehmetçik, anında misliyle karşılık vermiş ve 13 terörist etkisiz hale getirilmişti. Haseke'de PKK/YPG'li teröristlerin sözde karargah olarak kullandığı belediye binası Bayraktar TB2 ile vurularak yerle bir edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yapacağı terör operasyonu öncesi yapılan saldırılar sürüyor.


BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PANİK HALDE SALDIRILAR YAPIYOR

Bölücü terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD/YPG, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinin Suriye sınırındaki Çiçekalan Hudut Karakolu'na havan saldırısı düzenlenmişti. Saldırıda 1 askerimiz şehit olmuş, 4 askerimiz de yaralanmıştı. Bu saldırının ardından, Mehmetçik bölücü örgüte karşı anında karşılık vermişti. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir" denilmişti.

GAZİANTEP'İN KARKAMIŞ İLÇESİ'DE HEDEF ALINDI

Öte yandan Şanlıurfa'da yapılan bu saldırının ardından bölücü örgüt PKK/YPG, Suriye sınırında saldırı ve taciz girişimleri devam ettirmiş ve Gaziantep'in Karkamış ilçesi hedef alınmıştı. Fırat Nehri'nin doğusundaki terör örgütünün işgali altında bulunan bölgelerden ateşlenen 4 havan mermisi, Karkamış ilçesindeki boş alanlara isabet etmişti. Gaziantep Valisi Davut Gül, terör örgütü PKK/YPG'nin Gaziantep'in Karkamış ilçesine havan saldırısı düzenlediğini açıkladı. Vali Gül, saldırıda ölen ya da yaralananın olmadığını belirtti.

HASEKE'DE TERÖRİSTLERİN SÖZDE KARARGAHI VURULDU

Bölücü terör örgütün yaptığı bu saldırıların ardından Mehmetçiğin bir kez daha harekete geçtiği öğrenildi.SuperHaber'in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre; Suriye'nin Haseki ilçesinde PKK/YPG'li teröristlerin sözde karargah olarak kullandığı belediye binasının, Bayraktar TB2 ile vurularak yerle bir edildiği ifade edildi. Yine alınan özel bilgilere göre; bölücü teröristlerden biri sözde komutan olmak üzere 4 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Bölücü örgüt misliyle cevabını alıyor! Haseke'de teröristlerin sözde karargahı SİHA ile vuruldu ile ilgili etiketler Karkamış Birecik TSK SİHA pyd/ypg Çiçekalan Hudut Karakolu misilleme haseke
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.