Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı, kazalar gecikmedi

Türkiye’nin en önemli geçiş noktası olan Bolu Dağı’nda kar yağışı gece saatlerinde başladı. Yağışla birlikte kazalar da gecikmedi. D-100 Karayolu Bolu Dağı Düzce kesiminde olumsuzluk yaşanmaması için karayolları ekipleri ve polis ekipleri teyakkuza geçerken, Karayolları ekipleri yolda temizlik çalışmasına başladı. Diyanet Vakfına bağlı ikram aracı da Bolu Dağı’nda bekleyerek yolda kalanlara ve görevlilere sıcak çorba, çay ikramı yaptı.

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı kesiminde de gece saatlerinde başlayan kar yağışı karayolunda olumsuzluklara neden oldu.

Yolun karlı ve kaygan olması nedeniyle Ankara istikametine gitmekten olan kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolda kayarak yol kenarındaki kanala düştü. Aracı kurtarmak için polis ekipleri, jandarma ekipleri seferber oldu.

Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı, kazalar gecikmedi

KARAYOLLARI EKİPLERİ YOLDA TEMİZLİK ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Gece saatlerinde D-100 karayolu Bolu Dağı’nın Düzce kesiminde başlayan kar yağışı ile birlikte karayolları ekipleri de teyakkuza geçti. Kar küreme araçlarıyla yolda küreme çalışması yapan ekipler, Bolu Dağı’nın Ankara istikametini ve İstanbul istikametinde yolda kar birikmemesi için yoğun çalışma başlattı.

Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı, kazalar gecikmedi - Resim : 2

YOLDA KALANLARA SICAK ÇORBA İKRAM EDİLDİ

Diyanet Vakfına bağlı ikram aracı da Bolu Dağı’nda bekleyerek yolda kalanlara ve görevlilere sıcak çorba, çay ikramı yaptı. Kaza nedeniyle Bolu Dağında kurtarma çalışması yapan polis ekiplerine, gazetecilere ve vatandaşlara vakıf görevlileri çorba ikramında bulunarak ısınmalarını sağlamaya çalıştı.

Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı, kazalar gecikmedi ile ilgili etiketler kaza bolu dağı kar yağışı karayolları ekipleri sıcak çorba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.