Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen kazada kahreden tesadüf

Bolu Dağı Tüneli'nde 18 aracın karıştığı, 30 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden 16 yaşındaki Doğan Başaran'ın ağabeyinin de 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 2 yıl arayla ikinci çocuklarını kazada kaybeden Başaran ailesi büyük bir acı yaşadı.

Bolu Dağı Tüneli'nde geçtiğimiz hafta sonu korkunç bir olay yaşandı. Tam 18 aracın karıştığı zincirleme kazada 30 vatandaş yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere taşındı. Kazada bacakları kopan 16 yaşındaki Doğan Başaran ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Acı haber, talihsiz gencin ailesini adeta yıktı.

Babası, amcası ve diğer aile bireyleri ile kendilerine ait otobüs ile sık sık bu tür seyahatlere çıkan Başaran'ın cenazesi memleketi Şırnak'ın Cizre ilçesinde gözyaşlarıyla uğurlandı.

Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen kazada kahreden tesadüf

KAHREDEN DETAY ORTAYA ÇIKTI

Doğan Başaran'ın ağabeyi ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı. Başaran'ın ağabeyi 23 yaşındaki Beytullah Başaran'ın da iki yıl önce Cizre'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Buna göre; Beytullah Başaran, 6 arkadaşı ile birlikte araçla gece gezmesine çıkmıştı.

6 kişinin içinde bulunduğu kamyonet yeni çevre yolunda takla atmış kazada, araçta bulunan Melisa Dalmış (21) ve Beytullah Başaran (23) hayatını kaybetmişti.

2 yıl arayla ikinci çocuklarını kazada kaybeden Başaran ailesi büyük bir acı yaşadı.

Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen kazada kahreden tesadüf ile ilgili etiketler Bolu Trafik kazası bolu dağı Doğan Başaran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.