Bolu Dağı geçişinde zincirleme kaza! Ankara istikameti trafiğe kapandı!

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde zincirleme kaza ulaşımda aksamaya neden oldu. Otoyolun Bolu Batı ile Doğu gişeleri arasında çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İlk bilgilere göre zincirleme kazada 5 kişi yaraland

Son dakika haberi: Otoyolun Bolu Batı ile Doğu gişeleri arasında çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Anadolu Otoyolu Sakarya geçişi Adapazarı Gişeleri mevkii Ankara istikametindeki kazaya, 1 kamyon, 2 tır ve 1 otomobil olmak üzere toplam dört aracın karıştığı öğrenildi.

Bolu Dağı geçişinde zincirleme kaza! Ankara istikameti trafiğe kapandı!

İlk bilgilere göre zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kaza bölgesine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilin adeta kağıt gibi ezildiği, bir tırın ise refüjü aşarak karşı şeride geçtiği kazada Ankara istikametinde trafik tek şeritten, İstanbul istikametinde ise çift şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Bolu Dağı geçişinde zincirleme kaza! Ankara istikameti trafiğe kapandı! - Resim : 2

Ekiplerin yaralılara müdahale ettiği kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikametinde ulaşım sağlanamadığı sırada yolun kapalı olması nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştuğu görüldü.

Bolu Dağı geçişinde zincirleme kaza! Ankara istikameti trafiğe kapandı! ile ilgili etiketler Bolu Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.