Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yeni evli çifte tavsiye

Mültecilere yönelik açıklamalarıyla tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı nikah töreninde genç çiftten 6 çocuk isteğinde bulundu. Özcan, 'Altı çocuk yapın, bizi memleketimizde azınlık durumuna düşürmeyin' dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta sonu bir çiftin nikah törenine katıldı. Genç çiftin nikahlarını kıyan Özcan, gelin ve damadı tebrik ettikten sonra çiftlere çocuk tavsiyesinde bulundu.

"BİZİ AZINLIK DURUMUNA DÜŞÜRMEYİN"

Son günlerde sığınmacılara yönelik söylemleriyle kamuoyunda gündeme gelen Özcan, nikah töreninde yaptığı konuşmada, “Bir prensip olarak çocuk sayısına karışmıyorduk. Sayın Erdoğan karışıyordu ama son zamanlarda o kadar çok dışarıdan gelen var ki ipini kopartan Türkiye’ye geliyor. Bizi kendi memleketimizde azınlık durumuna düşürmeyin. Allah size 6 tane sağlıklı, sıhhatli çocuk nasip etsin. Bana da 6 tane torun nasip etsin” dedi.

TANJU ÖZCAN KİMDİR?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalışan Tanju Özcan, Belediye Meclis Üyeliği, Boluspor Yöneticiliği, CHP Bolu Merkez İlçe ve CHP Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

24, 25 ve 26. Dönemde Bolu Milletvekili seçildi. 24. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. 26. Dönemde İçişleri Komisyonu Üyeliği yaptı.

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yeni evli çifte tavsiye ile ilgili etiketler Bolu nikah Mülteci Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.