Bolu Belediye Başkanı Hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi partiden?

Bolu Belediye Başkanı hangi partiden sorusu vatandaşların gündeminde. Bolu Beediyesi'nin geçtiğimiz yıllarda yapılan yerel seçimlerde hangi parti tarafından yönetileceği belli olmuştu. Tanju Özcan Bolu Belediye Başkanlığı'na da yine yerel seçimler sonunda seçilmişti.

Bolu Belediyesi hangi parti tarafından yönetiliyor sorusunun yanıtı haberimizde. Yerel seçimlerde hangi parti tarafından yönetileceği belli olan Bolu Belediye Başkanlığı'na da Tanju Özcan seçildi.

BOLU BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN? TANJU ÖZCAN KİMDİR?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalışan Tanju Özcan, Belediye Meclis Üyeliği, Boluspor Yöneticiliği, CHP Bolu Merkez İlçe ve CHP Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi partiden?

24, 25 ve 26. Dönemde Bolu Milletvekili seçildi. 24. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. 26. Dönemde İçişleri Komisyonu Üyeliği yaptı.İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Özcan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bolu Belediye Başkanı Hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi partiden? - Resim : 2

İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Özcan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bolu Belediye Başkanı Hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi partiden? ile ilgili etiketler Yüksek Seçim Kurulu bolu belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.