Bolivya lideri darbeyle devrilmek istendiğini duyurdu!

Venezuella'nın ardından bir Güney Amerika ülkesinde daha darbe dillendirilmeye başlandı. Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales televizyondan yaptığı açıklamada, ülkesindeki sağcıların yabancı güçlerle birlikte darbe girişiminde bulunduğunu duyurdu.

Güney Amerika ülkesi Bolivya'nın Devlet Başkanı Evo Morales, ülkesindeki muhalefetin ve "yabancı güçlerin" kendisine karşı bir darbe girişiminde bulunduğunu iddia etti.

The Guardian'ın aktardığına göre Morales televizyon kanalları aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Bir darbe girişimi başladı. Uluslararası destekle sağcılar bu darbeyi hazırladı" dedi.

Bolivya lideri pazar günü yapılan genel seçimlerde sayım sona ermeden ilk turda kazandığını ilân etmişti. Açıklama yapıldığında Morales'in rakibiyle arasında seçimin ikinci tura gitmemesi için gereken yüzde 10'luk fark yoktu.

Bolivya lideri darbeyle devrilmek istendiğini duyurdu! ile ilgili etiketler Darbe seçim Güney Amerika bolivya Eva Morales
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.