Boks tarihinde böyle tahrik görülmedi: McGregor, Mayweather’ı böyle kızdırdı!

Conor McGregor ve Floyd Mayweather arasında 26 Ağustos’ta Las Vegas’ta T-Mobile Arena’da yapılacak dev maç öncesi gerilim en üst seviyeye yükseldi.

McGregor, NBA oyuncusu CJ Watson’ın Golden State Warriors takımındaki 23 numaralı formasıyla dolaşmaya başlayarak karşılaşma öncesi Mayweather’ın ağır şekilde tahrik etti. Mayweather’ın o dönemki sevgilisi Josie Harris’in 2010 yılında O’nu CJ Watson ile aldattığı iddia edilmişti. Mayweather üç çocuğunun annesi olan Josie Harris’e şiddet uygulamış, Harris polise bunun CJ Watson ile romantik yazışmalarından kaynaklandığını söylemişti. Mayweather 90 gün hapis yatmış, 100 saat toplum hizmeti gerçekleştirmiş ve 12 aylık aile içi şiddete karşı eğitim programına katılmıştı.

ksdfjhskdafasdf

FORMANIN YENİ SAHİBİ TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

McGregor’ın forma tahriki, şimdilerde o formayı giyen NBA oyuncusu Draymond Green’in olaya müdahil olmasıyla daha da kızıştı. 2008-2010 yılları arasında CJ Watson’ın giydiği Golden State Warriors’ın 23 no’lu formanın şimdiki sahibi Green, Instagram’dan “Biz seni değil Floyd’u destekliyoruz. O formayı çıkar” şeklinde paylaşım yaptı. Sivri dilli McGregor’ın yanıtı gecikmedi:

“Ne s**** olduğunu bilmiyorum. Çocuk sana saygısızlık yapmak istemem. Takılmaya devam et, okulunu bırakma. Şimdi kendine sor neden CJ’yi destekliyorum, basketbolu bilmiyor ve s**** takmıyorken. Ben kafaları yere çarparım topları değil. Bu oyun değil evladım”.

SUBLİMİNAL MESAJLI ELBİSE GİYMİŞTİ

Floyd Mayweather ile Conor McGregor arasında yapılacak dövüş öncesi yapılan ilk basın buluşmasında McGregor, giydiği takım elbise ile hiçbir maçını kaybetmemiş rakibi Mayweather’a subliminal mesaj vererek, tansiyonu yükseltmişti.

Boks tarihinde böyle tahrik görülmedi: McGregor, Mayweather’ı böyle kızdırdı! ile ilgili etiketler Boks mcgregor mayweather tahrik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.