Boğazına bıçak dayayıp genç kızı taciz etti

Cihangir'de bulunan Sanatkarlar Parkı'nda yürüyen genç kadın bıçaklı bir tacizcinin saldırısına uğradı. O anlar kameraya yansırken, sosyal medyada yayınlanan görüntüler infial yarattı. Twitter'da '#CihangirSapığıYakalansın' etiketi ile kampanya başlatıldı. Polis, görüntülerden tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Kan dondoran olay Beyoğlu'nda bulunan Cihangir Sanatkarlar Parkı'nda meydana geldi. Genç kadını takip eden eli bıçaklı adam, kadının boğazına bıçak dayayarak parkın içerisinde taciz etti.

Parkı gören bir vatandaşın cep telefonundan çektiği videoyu sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıkan korkunç görüntüler, büyük tepki topladı.

Boğazına bıçak dayayıp genç kızı taciz etti

TWİTTER'DA KAMPANYA BAŞLATILDI

Twitter'da #CihangirSapığıYakalansın' etiketi ile kampanya başlatıldı. Binlerce kişi bu etiket altında tepkisini dile getirdi.  

SANCAKTEPE'DE YAKALANDI

Kimliği tespit edilen Berzan E.Ç. (19), Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Sancaktepe'de bir çay bahçesinde yakalandı.

Boğazına bıçak dayayıp genç kızı taciz etti - Resim : 2

Boğazına bıçak dayayıp genç kızı taciz etti - Resim : 3

Görüntülerde, tacizci genç kadının boğazına bıçak dayayarak tacizcinin ardından kaçtığı gözleniyor.


 

Boğazına bıçak dayayıp genç kızı taciz etti ile ilgili etiketler Beyoğlu taciz video cihangir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.