Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Mehmed Özkan atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmed Özkan'ı atadı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Mehmed Özkan'ı atamışlardır" denildi.

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki rektörlük seçimlerinde mevcut rektör Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, oyların yüzde 86’sını almıştı. on dönemin en yüksek katılmlı rektörlük seçiminde, 403 katılımcıdan 348'inin oyunu alan Barbarosoğlu'ya en yakın isim 40 oy ile Prof. Dr. Vedat Akgiray’dı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Mehmed Özkan atandı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi Mehmed Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.