Boğaz'daki yalısından 'donduk' şeklinde paylaşım yapan usta oyuncu Gülşen Bubikoğlu dalga konusu oldu

Yeşilçam oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, Kanlıca'daki yalısından sosyal medyada deniz manzarasını paylaşıp altına "donduk" notunu düştü. Usta oyuncunun Boğaz'daki evinden yaptığı paylaşıma düştüğü not tepkilere neden oldu. Sosyal medyada dalga konusu olan Bubikoğlu'na 'Çok üzüldük', 'Yalıda şömine başında donmak çok güzel olmalı', 'Siz de şikayet ediyorsanız pes' şeklinde yorum yağdı. Oyuncunun bu paylaşımı, Arzu Sabancı'nın 20 milyon dolarlık yalısından yaptığı paylaşımı akıllara getirdi.

İstanbul'da son günlerde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, Boğaz'da yalıda oturan oyuncu Gülşen Bubikoğlu'nu isyan ettirdi. Kanlıca'daki yalısından çektiği deniz manzarası videosunu Instagram hesabından ''Buz un içine hapsolduk. Bu nasıl bir kar yağışıdır ?! Donduk🌧'' notuyla yayınlayan usta oyuncu tepki çekti.

Boğaz'daki yalısından 'donduk' şeklinde paylaşım yapan usta oyuncu Gülşen Bubikoğlu dalga konusu oldu

Sosyal medya kullanıcıları Bubikoğlu'na, 'Çok üzüldük yapabilecegimiz bir şey var mı?', 'Biz sobalı evde oturuyoruz', 'Yalıda ısıtıcı yok mu?', 'Siz de donmazsınız ama yaaa', 'Siz de şikayet etmeyin bir zahmet', 'yalıda oturuyorsunuz, biz ne yapalım?', 'Demekki eski yaşantısını çok çabuk unutmuş Gülşen hanım', 'Normal kar yağışını ne çok abarttınız', 'Halk ne yapsın şükredin halinize', 'şömineli yerden, ısıtmalı evinde mi donmus pes', 'Boynundaki milyonluk fularıyla hiç yakışmadı', 'Allah başka dert vermesin', 'yazık, sobasına atacak odunu kalmamış', 'tok açın halinden anlamaz', 'ikinci Arzu Sabancı vakası' şeklinde yorumlar yağdırdılar.

gülşen bubikoğlu


20 MİLYON DOLARLIK YALIDA OTURAN ARZU SABANCI'NIN 'EVDE KAL' ÇAĞRISI GÜNDEM OLMUŞTU

Gülşen Bubikoğlu'nun bu hareketi akıllara Arzu Sabancı'nın paylaşımını getirdi. Sosyetik isim Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından koronavirüs pandemisinin ilk günlerinde 'evde kalın' çağrısında bulunarak, Beylerbeyi'ndeki 20 milyon dolarlık Mabeyinci Faik Bey Yalısı'ndaki boğaz manzaralı evinden paylaşım yapmıştı.

''Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam." ifadelerini kullanmıştı.

Boğaz'daki yalısından 'donduk' şeklinde paylaşım yapan usta oyuncu Gülşen Bubikoğlu dalga konusu oldu - Resim : 3

Boğaz'daki yalısından 'donduk' şeklinde paylaşım yapan usta oyuncu Gülşen Bubikoğlu dalga konusu oldu ile ilgili etiketler Gülşen Bubikoğlu Arzu Sabancı Sosyal Medya yalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.