Boğaz'da yemek yiyen Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma gelen hesaba isyan etti

Sevgilisi Seren Serengil ve bir arkadaşıyla birlikte Boğaz'ın kenarındaki bir restorada yemek yemeye giden Mustafa Rahman Tohma gelen hesapla neye uğradığını şaşırdı. Sadece 90 TL kuver parası ödeyen Mustafa Rahman Tohma gelen hesaba sosyal medyadan isyan etti.

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil’in uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma gittiği Boğaz’daki ünlü bir balıkçıda gelen 3 bin 340 TL’lik hesaba isyan etti.

3 BİN 340 LİRA HESAP GELDİ


Mustafa Rahman Tohma, önceki gün sevgilisi Seren Serengil ve bir arkadaşıyla birlikte Anadolu Hisarı'nda bulunan çok popüler bir balıkçıya gitti. Masaya otur oturmaz 90 TL kuver yazan mekanın işletmecileri, gün sonunda üç kişiye 3 bin 340 TL hesap çıkarttı.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Bu rakam karşısında şaşkınlık yaşayan Mustafa Tohma, isyanını sosyal medyadan "Haftanın beş günü dışarıda yerim ama bu nedir ya! Sadece meze" diyerek dile getirdi. Tohma, "Hiç yapmam ama ilk defa yapıyorum" diyerek gelen adisyonu paylaştı.

Boğaz'da yemek yiyen Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma gelen hesaba isyan etti

 

VEDAT MİLOR'DEN 'KUVER' AÇIKLAMASI


Öte yandan, önceki gün gittiği İtalya'dan son günlerde özellikle balık restoranlarının yazdığı fahiş kuver ücretiyle ilgili konuşan gastronomi yazarı ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, şunları söyledi:

''Batı'dan kuver ücretini alıp uyguluyoruz ama içeriğini dikkate almıyoruz. Müşteriyi cüzdan olarak gören bazı işletmeler, hiçbir hizmet sunmadan müşteriyi tokatlamak için hesaba kuver yazıyor.''

Boğaz'da yemek yiyen Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma gelen hesaba isyan etti ile ilgili etiketler Seren Serengil Vedat Milor Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.