Boğa altınları yedi! Dışkısını bekliyorlar

Hindistan'da boğanın yediği çöpte 40 gramlık altın takı olduğu anlaşıldı. Sahipleri boğanın dışkısında altınları bulmayı umuyor. Aile altınları alamadıkları taktirde boğayı barınağa bırakacak... Olay akıllara Kemal Sunal'ın Amerikan Misteri filmini getirdi.

Hindistan'ın Haryana eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Bir boğa ailenin çöpe attığı altınları yedi, olay akıllara eski bir Türk filmini getirdi...

İddiya göre olay şöyle yaşandı; Janakraj'ın eşi ve gelini altın takılarını bir kasenin içine koydu. Takılar, daha sonra, yanlışlıkla sebzelerin altında kalarak çöpe atıldı.

Janakraj, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamera görüntülerinin atılan çöpü bir boğanın yediğini gösterdiğini söyledi.

BOĞAYA CEZA! BARINAĞA BIRAKACAKLAR

Daha sonra veteriner yardımıyla boğayı bulup evlerinin yakınındaki bir açık alana bağladıklarını anlatan Janakraj, hayvanı beslemeye başladıklarını ifade etti.

"Boğanın dışkısından altınları alacağımızı umuyoruz. Bu yüzden onu besliyoruz." diyen Janakraj, dışkıdan takıya ulaşamamaları halinde boğayı barınağa bırakacaklarını belirtti.

.

Boğa altınları yedi! Dışkısını bekliyorlar ile ilgili etiketler Hindistan film Dışkı amerikan misteri boğa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.