Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık fena karıştı! Teknik direktör kırmızı kart gördü, oyuncu hastaneye kaldırıldı, Arda Turan çılgına döndü...

Trendyol 1. Lig 25. hafta maçında Bodrumspor, sahasında Eyüpspor’u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısında gerginlik yaşandı. Sahaya atılan yabancı maddeler Eyüpspor’da teknik direktör Arda Turan ve futbolcu Uğur Demirok’u hedef alırken, Uğur gözüne gelen madde sonrası hastaneye kaldırıldı. Bodrumspor’un hocası İsmet Taşdemir ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Trendyol 1. Lig 25. hafta maçında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Eyüpspor, mücadelenin 12. dakikasında 1-0 öne geçti. İlk yarının son bölümünde ise ortalık karıştı.

Haftalardır hakem kararlarından şikayetçi olan ve tepki gösteren ev sahibi ekip Bodrumspor’un taraftarları, sahaya yabancı madde atmaya başladı. Bu maddelerin hedefinde ise Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan ve futbolcu Uğur Demirok vardı. İki isme de isabet eden maddeler, Uğur Demirok’un yüzüne geldi. Oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Bodrumspor’un teknik direktörü Uğur Taşdemir ise verdiği tepkiler sonrası hakem tarafından kırmızı kartla tribüne gönderildi.

Yaşananların ardından Bodrumspor Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, sahaya inerek Bodrumsporlu taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

İşte maçta yaşananlar:

Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık fena karıştı! Teknik direktör kırmızı kart gördü, oyuncu hastaneye kaldırıldı, Arda Turan çılgına döndü... ile ilgili etiketler Eyüpspor TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.