Bodrum’da traktör devrildi! Feci kazada genç kız hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. Savcı ve jandarmanın incelemesi sonrası genç kızın cansız bedeni olay yerinden alınarak Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan genç kızın ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla Bodrum'da, Mumcular Yeniköy Mahallesi'nde ormanlık alana 48 UE 568 ot toplamaya giden Kıymet Tozcu, dönüş yolunda traktörün hakimiyetini kaybetti. Orman yolundan çıkan traktör, taklalar atarak ormanlık alana devrildi.

Bodrum’da traktör devrildi! Feci kazada genç kız hayatını kaybetti

KIZ KARDEŞİ KÖYLÜLERDEN YARDIM İSTEDİ

Kaza esnasında traktör de olmadığı öğrenilen genç kızın kardeşi, köye koşarak yardım çağırdı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri 22 yaşındaki Kıymet Tozcu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcı ve jandarmanın incelemesi sonrası genç kızın cansız bedeni olay yerinden alınarak Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bodrum’da traktör devrildi! Feci kazada genç kız hayatını kaybetti - Resim : 2

GENÇ KIZIN AİLESİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Genç kızın ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Kıymet Tozcu'nun bir muhasebecide çalıştığı öğrenildi.

Bodrum’da traktör devrildi! Feci kazada genç kız hayatını kaybetti - Resim : 3

 

İHA

Bodrum’da traktör devrildi! Feci kazada genç kız hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Muğla Bodrum Traktör traktör kazası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.