Bodrum'da sular yine kesik! Tankerle su dağıltıldı

Bodrum'da yaşayan vatandaşlar suların kesilmesiyle mağdur oldu. Mahalle muhtarı Coşkun Ünal da, yangınla mücadele için mahalleye alınan tankerle, cadde ve sokaklarda su dağıttı.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Çırkan Mahallesi'nde yaklaşık 3 gündür sular kesik… Mahalleli kesintiden dolayı zor anlar yaşıyor.

YANGINLA MÜCADELE SUYUNU DAĞITTI

Mağduriyeti gidermek isteyen muhtar Coşkun Ünal da, yangınla mücadele için mahalleye alınan tankerle, cadde ve sokaklarda su dağıttı.

Vatandaşlar, ellerinde damaca ve kovalarla tankerin önünde kuyruk oluşturdu.

SICAK HAVAYA RAĞMEN KESİNTİ VAR

Muhtar Ünal, sıcak havaya rağmen mahallelerinde yaşanan su kesintisinin vatandaşları zor durumda bıraktığını, ihtiyaçlarının bir bölümünü karşılamak için tankerle su dağıttığını söyledi.

MAHALLELİ TEPKİLİ! 

Evlerinden getirdikleri su kapları ile tankerin önünde sıra bekleyen mahalle halkında bir kadın, 3-4 gündür suların akmadığını ve zor durumda olduklarını dile getirerek, tepki gösterdi.

DHA'nın haberine göre bir başka mahalle sakini kadın ise bu sıcakta susuzlukla mücadele ettiklerini söyleyerek, "İsyanlardayız. Susuzluk mahvetti bizi. Bu havada bu susuzluk olmaz." dedi.

 

Bodrum'da sular yine kesik! Tankerle su dağıltıldı ile ilgili etiketler Bodrum Su Kesintisi tanker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.