Bodrum'da bir deprem daha! AFAD: 4,9, Kandilli: 5,1 açıkladı

Bodrum'da korkutan bir deprem daha meydana geldi... AFAD depremin büyüklüğünü 4,9 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin 5,1 büyüklüğünde olduğunu belirtti... Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) ise depremin büyüklüğünü 5.3 olarak verdi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre saat 10:42'de meydana gelen deprem 5.1 büyüklüğünde gerçekleşti.

Merkez üssü Pınarlıbelen olan deprem yerin 1.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı. AFAD derinliği 9.09 KM olan depremin Pınarlıbelen'e 11.34 km, Çamlık'a 11.44 km, Mazıköy'e 13.87 km uzaklıkta meydana geldiğini belirtti...

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) ise depremin büyüklüğünü 5.3 olarak verdi.

SOSYAL MEDYADA DEPREM PAYLAŞIMLARI

Depremi hissedenler, sosyal medyada "Çok fazla salladı, Bodrum sokakta", "Toprağın çıtır çıtır sesini duydum" ve "Sağlam salladı" gibi mesajlar paylaştı.

Aydın, Didim ve Marmaris'te de sarsıntının hissedildiği bildiriliyor.

Şiddetli depremin ardından Bodrum ve Gökova Körfezi merkezli en büyüğü 3.4 olmak üzere 6 sarsıntı daha kaydedildi...

SABAHA KARŞI DA 4.3'LE SALLANMIŞTI

Muğla'nın Bodrum ilçesi Gökova Körfezi açıklarında bugün sabah 04.46'da da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Deprem yerin 17,49 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklanmıştı.

Bodrum'da bir deprem daha! AFAD: 4,9, Kandilli: 5,1 açıkladı ile ilgili etiketler Bodrum deprem AFAD kandilli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.