Bodrum Gümüşlük'te korkutan yangın

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Alevlerin yakınında akaryakıt istasyonunun bulunması endişeyi daha da artırdı. Tatilciler de korkutan yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Yangının yakınında akaryakıt istasyonu olması tehlikeyi artırırken, Orman Bölge Müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı.

Bodorum’un Gümüşlük Mahallesi’ndeki Samanlık mevkisinde çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, orman bölge ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ekipleri çevre güvenliği aldı. İitfaiye ve orman bölge personeli yangına müdahale başlattı. İş makinalarının da bölgede çalıştığı öğrenilirken, yangın 2.5 saat sonra kontrol altına alınabildi.

DHA

Bodrum Gümüşlük'te korkutan yangın ile ilgili etiketler Bodrum Orman Yangını gümüşlük

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.