Bayern Münih'e 4 çektiler! Bochum mucizesi... 7-0'ın rövanşını böyle aldılar

Bundesliga'nin 22. haftasına Bochum damga vurdu... Alt sıralardan kurtulan ancak son 7 maçında ise 1 kez kazanabilen Mavi-Beyazlılar, 0-1 geriye düştüğü maçta lider Bayern Münih'i hezimete uğrattı. Thomas Reis'in takımı maçı 4-2 kazanarak ilk yarıda 7-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almış oldu.

Bundesliga'nın 22. haftasında lider Bayern Münih'i ağırlayan Bochum, 0-1 geriye düştüğü maçı 4-2 kazanarak tarihi bir galibiyete imza attı.

Son 3 maçını kazanan, son 9 maçında ise 8 galibiyeti bulunan 52 puanlı Bayern Münih, henüz 9. dakikada Robert Lewandowski'nin golüyle öne geçti. 33 yaşındaki Polonyalı santrfor maçta 2 golle oynadı ve bu sezon Bundesliga'da 22 maçta 26 gole ulaştı.

Herkes Nagelsmann'ın takımının farka koşacağını düşünürken Bochum fırtınası başladı. Ev sahibi 14, 38, 40 ve 44. dakikalarda bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı.

BOCHUM, 7-0'IN RÖVANŞINI ALDI

Bochum'un gollerini Christopher Antwi-Adjej, Jürgen Locadia (p), Cristian Gamboa ve Gerrit Holtmann kaydetti.

Bu maça kadar, son 2 maçında berabere kalan, son 7 maçında ise 1 kez kazanabilen teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki Bochum, puanını 28'e yükselterek 18. sıradaki yerini korudu.

Bayern Münih ligin ilk yarısında Allianz Arena'da oynanan maçı 7-0 kazanmıştı. Alman devi bu sezon Bundesliga'da 4. kez mağlup oldu.

Bayern Münih'e 4 çektiler! Bochum mucizesi... 7-0'ın rövanşını böyle aldılar

Bayern Münih'e 4 çektiler! Bochum mucizesi... 7-0'ın rövanşını böyle aldılar ile ilgili etiketler Bayern Münih Bundesliga Bochum Thomas Reis Robert Lewandowski
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.