Böcek ilacı konulan salata hastanelik etti!

İstanbul Küçükçekmece'de taşınmalarına yardım eden akrabaları ile birlikte yemek yiyen 10 kişilik ailenin fertlerinden 9'u yedikleri salataya karışan böcek ilacı nedeniyle hastanelik oldu. Salataya böcek ilacının limon tuzu sanılarak katıldığı ortaya çıktı.

Olay, Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde Türk Yılmaz Sokak'ta 3 katlı bir binanın 1'inci katındaki dairede akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Bartın'a taşınmak için hazırlık yapan bir aileye akrabaları yardıma geldi.

Böcek ilacı konulan salata hastanelik etti!

Aile üyeleri ve akrabaları işleri bittikten sonra birlikte yemek yedi. Yemekte salataya iddiaya göre, limon tuzu yerine yanlışlıkla böcek ilacı katıldı. 10 kişinin bulunduğu evde 9 kişi böcek ilacı katılan salatadan yedi.

Böcek ilacı konulan salata hastanelik etti! - Resim : 2

Daha sonra yedikleri salataya kattıkları maddenin limon tuzu değil de böcek ilacı olduğunu fark eden aile üyeleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Böcek ilacı konulan salata hastanelik etti! - Resim : 3

Sağlık ekipleri tarafından böcek ilacından etkilenen 9 kişi ambulanslarla Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne kaldırdı. Polis evde inceleme yaparken olayla ilgili çalışmalar sürüyor.

Böcek ilacı konulan salata hastanelik etti! ile ilgili etiketler Küçükçekmece Hastane Zehirlenme Halkalı böcek ilacı limon suyu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.