Boca Juniors Fabra için Beşiktaş'tan servet istedi!

Beşiktaş'ın Boca Juniors'tan istediği Frank Fabra için kulübü, oyuncunun bonservisinin yarısı için 5 milyon Dolar istedi.

Beşiktaş ile anılan Frank Fabra ile ilgili olarak Boca Juniors cephesinden ilk kez resmi bir transfer açıklaması geldi.

Arjantin'in ünlü spor gazetesi Ole'de yer alan haberde; Beşiktaş'ın Frank Fabra ile ilgilendiği ve nabız yokladığı ancak şu ana kadar resmi bir teklifin ya da resmi bir görüşmenin olmadığı belirtildi. Kolombiyalı oyuncu Fabra'nın şu an tatilde olduğu, Beşiktaş ile hiç görüşmediği ve 5 Ocak'ta da Boca Juniors'un kampına dahil olacağı ifade edildi.

5 MİLYON İSTEDİLER

Boca Juniors'tan Ole'ye yapılan açıklamada, Frank Fabra'nın bonservisinin sadece %50'sinin kulübe ait olduğu, bu %50'lik dilim için 1.8 milyon Dolar bonservis ödedikleri ifadeleri yer aldı. Ayrıca, "Frank Fabra'yı sadece 5 milyon Dolarlık bir teklife satarız. Daha azına asla olmaz." denildi.

Öte yandan, Frank Fabra ile Beşiktaş dışında ilgilenen başka Avrupa kulüpleri de olduğu, ara transfer döneminden sonra resmi tekliflerin beklendiği belirtildi.

Ocak 2016'ta Independiente Medellin'den Boca Juniors'a transfer olan 25 yaşındaki Frank Fabra, bu sezon 9 maçta 1 gol attı.

Boca Juniors Fabra için Beşiktaş'tan servet istedi! ile ilgili etiketler Boca Juniors Beşiktaş Frank Fabra
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.