BMW ile kilometrelerce uzaklıktan anahtarsız araç kullanımına hazır olun! Dijital Key Plus ile uyumlu o cihazlar…

Otomobil sektörüne yeni bir ivme kazandıran popüler marka BMW yapay zeka destekli akıllı telefon entegresi ile çığır açmaya geliyor. BMW için yeni bir dönem başlıyor.

BMW akıllı telefon ile yönetilebilen eller serbest teknolojisini Android'e entegre etmeye başlıyor. BMW'nin bu yeni atılımı Dijital Key Plus adını verdiği bir özellikle gündeme getirildi. BMW'nin sadece Apple Watch ve iPhone ile sınırlandırdığı eller serbest teknolojisinin kullanıldığı yapay zeka teknolojisi Android'e geldi.

Otomobil piyasalarında yeni bir dönemi başlatacak yapay zeka destekli araç kullanımı son dönemlerde popülerliğini koruyor. Bu kervana BMW de katıldı. Dijital Key Plus desteğinin kullanılabileceği modeller arasında Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 ultra başta olmak üzere Samsung'un diğer modelleri ile Google Pixel 7 Pro modelleri listelendi.

UZAKTAN DESTEK GELİYOR!

BMW ile kilometrelerce uzaklıktan anahtarsız araç kullanımına hazır olun! Dijital Key Plus ile uyumlu o cihazlar…

BMW bu adımı ile aslında otomobil dünyasında yeni bir dönemi başlatıyor. Aynı anda Google ve Apple'da dijital key paylaşımını mümkün hale getirmesi yeni bir dönemi başlatacak. Öyle ki yıl sonuna doğru bu güncellemenin daha geniş kapasite ile paylaşılması beklenirken sunduğu kolaylık şimdiden heyecanlandırıyor. Oldukça uzak bir mesafeden eller serbest modu ile anahtar kullanılmadan sadece akıllı telefon kullanılarak araca erişim sağlanabilecek.

ESKİ MODELLERE YIL SONUNDA UYGULANACAK!

BMW bu sıra dışı ve beklenmeyen hamlesini sadece 2022 Kasım ayından sonra üretilmiş araçlarında geçerli olacak şekilde uyguladı. Henüz diğer modeller bu güncellemeden faydalanamıyor. Ancak gelen bilgilere göre uzaktan yapılacak bir yazılım güncellemesi ile beraber erişimin daha da genişletilerek eski modellere de uygulanması bekleniyor.

SÜRÜM GENİŞLETİLDİ!

BMW'nin bu yeni adımı ilk değildi. Samsung Galaxy S21 ile Google Pixel 6 telefon modelleri için Dijital Key özelliğini getirmişti. Fakat sınırlı bir kapasite ile burada sürücüler eller serbest modunu kolaylıkla kullanamıyordu. Bu yeni güncelleme ile beraber sınırlı araç modellerinde geçerli olsa da bu konu üzerine yeni bir adım atılmış olundu.

BMW ile kilometrelerce uzaklıktan anahtarsız araç kullanımına hazır olun! Dijital Key Plus ile uyumlu o cihazlar… ile ilgili etiketler BMW
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.