BM'den korkunç açıklama: Gazze'de daha önce tanık olmadığımız...

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze Şeridi'nde açlık krizinin "endişe verici" boyuta ulaştığını belirtti.

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (UNRWA) sosyal medya hesabından Gazze ile ilgili korkunç bir açıklama yapıldı.

BM'den korkunç açıklama: Gazze'de daha önce tanık olmadığımız...

GAZZE'DE AÇLIK KRİZİ ENDİŞE VERİCİ BOYUTA ULAŞTI

Ajansın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, "Gazze'de nereye giderseniz gidin çaresizlik, açlık ve panik yaşayan insanları görürsünüz." ifadelerini kullandı.

Gazze'nin daha önce hiç tanık olmadığı boyutlarda kötü yaşam koşulları ile karşı karşıya olduğunu kaydeden Lazzarini, açlığın Gazze'deki krizi daha da derinleştireceği konusunda uyardı.

Lazzarini, Gazze'ye düzenlediği son ziyaretinde tanık olduklarını şu ifadelerle dile getirdi:

"Tamamıyla yeni bir şeye tanık olduk, o da insanların yardım tırlarını durdurup yiyecek alıp hemen yemeleri, bu da onların çaresizliğini ve açlığını gösteriyor."

BM'den korkunç açıklama: Gazze'de daha önce tanık olmadığımız... ile ilgili etiketler Birleşmiş Milletler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.