BM'den Erdoğan-Putin mutabakatına ilginç yorum!

Birleşmiş Milletler'in Suriye danışmanı Jan Egeland, Rusya'nın Soçi kentinde Erdoğan ile Putin arasında varılan İdlib Mutabakatı'na ilişkin ilginç bir açıklama geldi. Egeland, anlaşma sonrası bölgedeki silahlı gruplar arasında çatışmalar olabilir iddiasını ortaya attı.

Birleşmiş Milletler'in Suriye danışmanı Jan Egeland, Türkiye ve Rusya'nın İdlib anlaşması detayları üzerinde halen çalıştıklarını, büyük bir katliamı engelleyebileceklerini söylerken, "Türk-Rus İdlib planı birçok bölgede savaşın seyretmeyeceği anlamına geliyor. Fakat silahlı gruplar arasında daha fazla çatışmalar olabilir." ifadelerini kullandı.

Hafta başında Rusya'nın Soçi kentinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir araya gelerek Suriye konusunda önemli detayları ele almış ve bir mutabakat gerçekleştirmiş, ülkelerden de İdlib için önemli bir adım atıldığına dair destek açıklamaları gelmişti.

BM'den Erdoğan-Putin mutabakatına ilginç yorum! ile ilgili etiketler Birleşmiş Milletler Erdoğan Putin egeland idlib mutabakatı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.