BluTV ücretsiz nasıl izlenir?

Artan vaka sayıları sonrasında BluTV’den şok bir kampanya geldi. Hafta sonunda 16-17-18 Nisan 2021 tarihlerinde BluTV şifresiz yayın yapacağını sosyal medyadan duyurdu. Peki, şifresiz BluTV nasıl izlenir?

Koronavirüs salgınında artan vaka sayıları ile gelen yeni kısıtlamalardan dolayı 16-17-18 Nisan tarihlerinde kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen BluTV, bugünlerde ücretsiz ve şifresiz bedava yayın yapacaklarını sosyal medya üzerinden vatandaşlarla paylaştı.

BluTV sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Artan vaka sayılarıyla birlikte sağlığımız için gelen yeni kısıtlamalarda keyfinizi yerine getirebilmek için 16-17-18 Nisan’da kapımız herkese açık. Arkanıza yaslanın ve 10.000 saatten fazla içeriğin tadını ücretsiz çıkarın. Keyifli seyirler.” ifadelerine yer verildi.

BLUTV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Hafta sonunda 16-17-18 Nisan 2021 tarihlerinde ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcılar, BluTV’nin internet sitesine e-posta adreslerini girdikten sonra bir kod alacaklar. Bu kod sayesinde 16-17-18 Nisan tarihlerinde hafta sonu boyunca BluTV’deki tüm içerikleri ücretsiz olarak şifresiz izleyebilecekler.

BluTV’de dikkat çeken yapımlar arasında Masum, Alef, Saygı, Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, Pavyon, Aynen Aynen, 7Yüz geliyor. Sibel, İşe Yarar Bir Şey, Oray, Köksüz, Kız Kardeşler, Ana Yurdu, Toz Bezi, Abluka, Tepenin Ardı, Kelebekler, Aidiyet, Saf, 13+ Cadı Üçlemesi gibi beğeni kazanmış yerli yapımlar da platformda yer alan içerikler arasında.

BluTV ücretsiz nasıl izlenir?

BluTV ana sayfasına giriş yaparak üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayarak kayıt oluşturun. Kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

BluTV ücretsiz nasıl izlenir? - Resim : 2

Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girişi yaptıktan sonra “Kayıt ol” butonuna tıkayın.

BluTV ücretsiz nasıl izlenir? - Resim : 3

Hiçbir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıkladıktan sonraki aşamada kupon kodu alanına blutvizliyorum yazın ve “Onayla”ya basarak aktif edin.

BluTV ücretsiz nasıl izlenir? - Resim : 4

BluTV ücretsiz nasıl izlenir? - Resim : 5

BluTV ücretsiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler BluTV şifresiz BluTV izle bedava BluTV izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.