BlackRock, Bitcoin’e doğrudan yatırım yapılabilecek bir fon başlattı

Tüm dünyada 9 trilyon dolarlık parayı yöneten fonların fonu Blackrock, kripto para piyasasına girdi. Oluşturulacak fon, BlackRock’ın Bitcoin fiyatına doğrudan yatırım yapmayı sağlayan ilk hizmeti olacak.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Kripto para sektöründe pek çok kripto odaklı şirket, yatırımlarını artırmak için yeni yatırım fonları oluşturmayı tercih etmiş durumda. Yatırım şirketi BlckRock, ABD’de yer alan kurumsal müşterilerin spot Bitcoin’e yatırım yapmalarını sağlayan bir fon başlattığını açıkladı.
Söz konusu bu fon, BlackRock’ın Bitcoin fiyatına doğrudan yatırım yapmayı sağlayan ilk hizmeti olacak.

KURUMSAL MÜŞTERİLERE ÖZEL FON

yatırım alanında sık sık adından söz ettiren BlackRock, ABD’de bulunan kurumsal müşterilerinin yatırım işlemlerini kolaylaştırmak ve artırmak için bir fon başlattığını duyurdu.
Hatırlatma yapmak gerekirse, kısa bir süre önce BlackRock, kripto varlıkları doğrudan kurumsal yatırımcılara sunmak için halka açık kripto borsası Coinbase (NASDAQ:COIN) ile anlaşma yapmıştı. Blackrock, Türkiye’de de Tüpraş ve THY gibi şirketlere yatırım yaptı.

BlackRock, Bitcoin’e doğrudan yatırım yapılabilecek bir fon başlattı ile ilgili etiketler Bitcoin blackrock fon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.