BlackBerry'nin yeni telefonu 'Mercury' sızdırıldı!

Androidli ve QWERTY klavyeli Blackberry akıllı telefonun görüntüleri sızdırıldı. İşte son BlackBerry telefon.

BlackBerry, telefon üretimi konusundaki sorumluluklarını TCL firmasına devretmişti. TCL ise 5-8 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek CES Fuarı’nda yeni BlackBerry telefonlarını görücüye çıkarmak için gün sayıyor. Bu etkinlikte tanıtılması beklenilen BlackBerry Mercury’e ait görseller ise internete sızdırıldı.

261220161542047199616_3.jpg

4.5 inç kavisli bir ekrana sahip BlackBerry Mercury’de fiziksel bir QWERTY klavye de bulunuyor. Cihazın gücünü dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 GPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon 821 çipsetinden alacağı söyleniyor.

Tek bir şarjla sizi en az iki gün götürecek bir bataryayla geleceği söylenilen Mercury'de parmak izi okuyucunun da yer alacak. Biyometrik okuyucuya sahip ilk BlackBerry cihazı olacak BlackBerry Mercury’nin tüm detayları CES 2017'de belli olacak.

261220161542237193153_3.jpg

BlackBerry'nin yeni telefonu 'Mercury' sızdırıldı! ile ilgili etiketler telefon BlackBerry qwerty tuşlu yeni akıllı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.