Black Panther hayranlarını ilgilendiren haber: Açık dünya aksiyon oyunu geliyor

Marvel evreninin sevilen karakterlerinden Black Panther'in oyununun yapıldığı iddia ediliyor. EA tarafından geliştirilen oyunun açık dünyada geçen bir aksiyon oyunu olacağı öğrenildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken oyunun erken geliştirme aşamasında olduğu belirtiliyor.

EA’den Black Panther oyunu geliyor! Bu heyecan verici iddia, video oyun basının önemli isimlerinden Jeff Grubb’a ait. VG247’nin haberine göre Game Mess Mornings adlı podcast programında konuşan Amerikalı gazeteci, söz konusu oyunun şu anda erken geliştirme aşamasında olduğunu öne sürdü.

Grubb, projenin Project Rainier olarak adlandırıldığını ve Monolith Productions’ın eski başkanı Kevin Stephens’ın yönettiği yeni bir stüdyo tarafından yapıldığını aktardı. Yayıncılığını EA’in üstlendiği tek oyunculu açık dünya Black Panther oyunu, Marvel süper kahramanının ölümünden sonra Black Panther kostümünü sırtına geçiren bir karakteri takip ediyor.

OYUN ERKEN GELİŞTİRME AŞAMASINDA

Daha önce Marvel’s Avengers ve Marvel Ultimate Alliance 3’te görünen Black Panther, ilk kez kendi video oyunu ile karşımıza çıkacak. EA’den Grubb’un iddialarına karşı henüz bir açıklama gelmiş değil. Erken geliştirme aşamasında olduğu iddia edilen oyunun açık dünya aksiyon oyunu olacağı öğrenildi.

Marvel çizgi romanlarının en popüler karakterlerinden biri olan Black Panther, 2018’de beyaz perdeye taşındıktan sonra geniş kitlelerce bilinir hale geldi. Kahramanın sinemadaki yüzü olan aktör Chadwick Boseman, 2020 yılında herkesten saklayarak mücadele ettiği kolon kanserine yenik düşmüştü.

Black Panther hayranlarını ilgilendiren haber: Açık dünya aksiyon oyunu geliyor ile ilgili etiketler black panther EA oyun açık dünya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.