Black Mirror 7. sezon ne zaman? Black Mirror 7. sezon yayın tarihi!

Netflix'in akıllarla oynayan ve en sevilen yapımlarından Black Mirror'un yeni sezonuyla ilgili heyecan verici haber paylaşıldı. Son sezonuyla adından oldukça bahsettiren Black Mirror'un 7. sezon tarihi meraklı seyirciler tarafından merak ediliyordu. Dizinin hayranlarını sevindiren duyuru ise Londra'da düzenlenen Next on Netflix etkinliğinde yapıldı. Peki, Black Mirror 7. sezon ne zaman? Black Mirror 7. sezon yayın tarihi!

Netflix'in sevilen yapımlarından Black Mirror'un yeni sezonuyla ilgili heyecan verici bir duyuru geldi. Son sezonuyla büyük yankı uyandıran Black Mirror'un 7. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. Heyecanla beklenen haber, Londra'da gerçekleştirilen Next on Netflix etkinliğinde paylaşıldı. Peki, Black Mirror'un 7. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Black Mirror 7. sezonunun yayın tarihi!

Black Mirror 7. sezon kaç bölüm olacak?

Yeni sezon altı bölümden oluşacak ve beklenmedik dönüşlerle dolu bir macera sunacak.

Black Mirror 7. sezon ne zaman?

Netflix'in ünlü dizisi "Black Mirror", 2025 yılında 7. sezonuyla geri dönüş yapacak.

Black Mirror'un yeni sezonuna dair yeni ayrıntılar ortaya çıktı!

Öne çıkan bazı bilgilere göre dizinin bir bölümü 4. sezonun bilimkurgu macerası "USS Callister"ın devamı niteliğinde olacak. Bu devam bölümü, önceki sezonlardan tanıdık olan karakterlerle geri dönüş yapacak ve USS Callister ekibinin Robert Daly'nin ölümü sonrası karşılaşacağı yeni sorunlara odaklanacak.

Black Mirror 7. sezon ne zaman? Black Mirror 7. sezon yayın tarihi!

Devam bölümü, izleyicilere sürprizlerle dolu bir macera sunacak. Ünlü bölüm, dizi yaratıcısı Charlie Brooker ve William Bridges tarafından kaleme alındı ve Toby Haynes tarafından yönetildi.

7. sezonda, Jessica Rhoades ve Annabel Jones'un yönetici yapımcı olarak görev alacağı da belirtildi.

Black Mirror 7. sezon ne zaman? Black Mirror 7. sezon yayın tarihi! ile ilgili etiketler Black Mirror
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.