BKM’nin Ramo’dan Soraki Yeni Dizisi, Namık Kemal’in Ünlü Romanından Uyarlanıyor!

Show TV yapımı olan Ramo dizisi final yaparak ekranlardan ayrılmıştı. Ekranlara veda eden dizinin reytingleri de oldukça iyiydi. Fakat yinede final kararı alan Show TV izleyicileri çok üzmüştü.

Show TV yapımı olan Ramo dizisi final yaparak ekranlardan ayrılmıştı. Ekranlara veda eden dizinin reytingleri de oldukça iyiydi. Fakat yinede final kararı alan Show TV izleyicileri çok üzmüştü. 

Harika bir bölümle final yapan başarılı dizinin yapımcısı BKM yepyeni  bir dizi ile geliyor. 

BKM’nin Ramo’dan Soraki Yeni Dizisi, Namık Kemal’in Ünlü Romanından Uyarlanıyor!

Müthiş bir projeyle izleyici ile buluşacak olan BKM yapım bu kez Namık Kemal'in ölümsüz eserini ekranlara uyarlayacak. İddialı yapımlarla gelen BKM firması bu kezde izleyiciyi çok etkilemeyi planlıyor. 

Hilal Saral'ın Yönetmenliğini Yaptığı Harika Bir Dizi Daha Geliyor 

 

Dönem dizisi olacak olan yeni fizinin oyuncuları şuan belli olmazken Namık Kemal'in ölümsüz eseri İntibah izleyiciyi büyüleyecek. 

Yönetmen müthiş başarılarla ismini duyuran Hilal Saral oldu. Harika yapımlarda yönetmenlik yapan Hilal Saral : Aşkı Memnu, Kara Sevda,  Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurt Seyit Ve Şura, Kuzey Güney gibi müthiş yapımlarda yönetmenlik yaptı. 

BKM’nin Ramo’dan Soraki Yeni Dizisi, Namık Kemal’in Ünlü Romanından Uyarlanıyor! - Resim : 2

Uluslararası Emmy ödülünüde kazanan Kara Sevda dizisiyle başarılarını dünya çapında da gösteren Hilal Saral bu kezde harika bir yapımla geliyor. Türk yönetmen olarak ilk kez ödül alan Hilal Saral en iyi yapımlarda ismini duyurdu. Su Ersöz ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu üstlendiği proje için Kanal D düşünülüyor. 

Ölümsüz Eserden Müthiş Hikaye 

 

Bir ailenin tek çocuğu olan Ali'nin hikayesini anlatan eser BKM yapım tarafından diziye uyarlandı. Henüz daha genç delikanlı olan Ali zekâsıyla öne çıkıyor. Bu sebepten dolayı Ali'nin babası oğlunun eğitimine büyük önem veriyor.

BKM’nin Ramo’dan Soraki Yeni Dizisi, Namık Kemal’in Ünlü Romanından Uyarlanıyor! - Resim : 3

Baba oğul birbirlerini çok seviyor fakat Ali babası öldükten sonra değişir. Mahpeyker’e aşık olur. Fakat ailesi  Mahpeyker’i reddettiği icin bir cariye olan Dilaşub’la evlenen Ali'yi Mahpeyker'in büyük intikamı ile sarsılacak. 

BKM’nin Ramo’dan Soraki Yeni Dizisi, Namık Kemal’in Ünlü Romanından Uyarlanıyor! ile ilgili etiketler Ramo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.