BKM Mutfak'ın sevilen oyucusu Aydan Taş'ın müthiş değişimi!

BKM Mutfak'ın sevilen oyuncularından Aydan Taş, bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Çok Güzel Hareketler Bunlar'da gösterdiği oyunculukla herkesin beğenisini kazanmıştı.

Birçok sinema filminde de rol alan 1982 doğumlu oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor...

AYDAN_TAA

AYDAN TAŞ KİMDİR?

Aydan Taş, 1982 yılında Eskişehir’de doğmuştur.
Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır.
Üniversitede okurken amatör olarak tiyatro eğitimi alan Aydan Taş, Bir Demet Tiyatro dizisi ile televizyon dünyasına adım atmış ve kendini geliştirmeyi başarmıştır.
Krem, Yalan Dünya, Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Sınıf, Bebeğim gibi diziler de rol almıştır.
Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve Nilay karakterini canlandırmaktadır.
Güzel oyuncu Aydan Taş; Hadi İnşallah, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat ve Organize İşler sinema filmlerinde de rol almıştır.

fghdfgd

BKM Mutfak'ın sevilen oyucusu Aydan Taş'ın müthiş değişimi! ile ilgili etiketler BKM aydan taş mutfak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.