Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber

TRT1'de ekrana gelen ve bir döneme damgasını vuran 'Bizim Köyün Kızları' adlı programda yarışan Kübra Ece intihar etti. Nişanlısı ile evlilik hazırlığında olan 30 yaşındaki Kübra Ece'nin, bir binanın 4'ncü katıdan atlayarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Ece'nin ani vefatı ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Bir dönem TRT1 ekranlarında hafta içi her gün saat 13.00'de izleyiciyle buluşan 'Bizim Köyün Kızları' isimli yarışma programında yarışan Kübra Ece'nin intihar ettiği ortaya çıktı.

'NİŞANLISININ İHANETİNE' UĞRADI İDDİASI

Kübra Ece'nin 4. kattan atlayıp intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi. Nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yapan Kübra Ece'nin intihar etme sebebi olarak nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması olduğu öne sürüldü.

Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber

Magazinburada'nın haberine göre; Genç kızın intiharında aynı zamanda cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor. Fenomen yarışmacının intihar ettiğini öğrenen hayranları sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdiler.

Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber - Resim : 2

Kübra Ece geçen yıl yarışmada kendisini şu sözlerle anlatmıştı:


''29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek - koyun görmemiş bir kadının nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla. Çok inatçıyım.''

 
Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber

Kübra Ece'nin genç yaşta ani vefatının ardından sevenleri üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdiler.

Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber
Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber

KÜBRA ECE KİMDİR?

Kübra Ece, bir dönem TRT1 eklarında izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla izlenen 'Bizim Köyün Kızları' adlı yarışma ile adını duyurmuştu.

29 yaşındaki Ece'nin mesleği muhasebeciliktir. Yarışma sürecinde, hırsından, azminden ve renkli kişiliğinden söz eden Ece aynı zamanda, ticaretle de uğraşıyordu. Son dönemlerde bir fırın işleten Ece, nişanlısı ile düğün hazırlıkları yapıyordu. Bu süreçte Ece'nin, nişanlısını evinde başka bir kadın ile yakalaması sebebiyle, 4. kattan atlayarak yaşamına son verdiği bilinmektedir. 

 

Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den kahreden haber ile ilgili etiketler İntihar Kübra Ece Bizim Köyün Kızları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.