Bizim Çocuklar, EURO 2020'deki 2. maçında da Galler'e yenilip turnuvaya erken veda etti

EURO 2020'ye 3-0'lık İtalya mağlubiyeti ve etkisiz futbolla başlayan A Milli Takım, A Grubu'ndaki 2. maçta Galler'e de 2-0 mağlup olarak turnuvanın ilk elenen takımı oldu... Şenol Güneş yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, yeni bir zafer için gittiği EURO 2020'nin en büyük hayal kırıklığı oldu.

EURO 2020'ye İtalya mağlubiyetiyle başlayan A Milli Takım, A Grubu'ndaki 2. maçında Galler'e de yenilerek turnuvaya erken havlu attı: 0-2. İlk maçında İtalya'ya Roma'da 3-0 mağlup olan Bizim Çocuklar, Bakü'de oynanan 2. maçta da ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

Galler'in Juventus'ta oynayan orta saha oyuncusu Aaron Ramsey, Gareth Bale'in savunma arkasına uzun gönderdiği topu iyi kontrol etti, karşı karşıya pozisyonda Uğurcan Çakır'ı mağlup etti.

Bizim Çocuklar, EURO 2020'deki 2. maçında da Galler'e yenilip turnuvaya erken veda etti

İkinci yarıda yine etkili olamayan Ay-Yıldızlılar, Galler'in 64'teki penaltısıyla şoka uğradı. Topun başına geçen yıldız isim Gareth Bale, üstten dışarı gönderince derin bir nefes aldık. Ancak yine de beklediğimiz geri dönüş gerçekleşmedi.

Galler, Gareth Bale'in 2. asistinde Conner Roberts'la 2'yi buldu ve sahadan zaferle ayrıldı.

Burak Yılmaz'ın yakın mesafeden kaçırdığı golden başka net pozisyon üretemeyen Bizim Çocuklar, Bakü'den boynu büyük ayrıldı.

2'de 0 yapan Şenol Güneş'in takımı 20 Haziran'da yine Bakü'de İsviçre'yle karşılaşacak ancak maç bizim için formaliteden öte anlam taşımıyor.

 

Gareth Bale ve arkadaşları ilk maçında İsviçre'yle 1-1 berabere kalmıştı. Puanını 4 yapan Ada ekibi İtalya'yla liderlik maçına çıkacak. Galler, EURO 2016'da yarı final oynamıştı.

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.

GALLER: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Morrell, Joe Allen, Gareth Bale, Aaron Ramsey, James, Moore.

Bizim Çocuklar, EURO 2020'deki 2. maçında da Galler'e yenilip turnuvaya erken veda etti - Resim : 2

BAKÜ KIRMIZI-BEYAZ

Bakü’de yaşayan vatandaşlar ve karşılaşma için Bakü’ye gelen Türk taraftarlar heyecanla maç saatini bekliyor. A Milli Takım’a güvenleri tam olan vatandaşlar, ay-yıldızlıların Galler’i mağlup edeceği görüşünde. Formalarını giyip, bayraklarını alarak sokaklara çıkan taraftarlar, tüm Bakü’yü kırmızı-beyaza bürüdü.

Öte yandan dualarla Türkiye’yi desteklediklerini belirten Azerbaycanlı vatandaşlar da kardeş ülkenin zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağına emin olduklarını söyledi. 

Bizim Çocuklar, EURO 2020'deki 2. maçında da Galler'e yenilip turnuvaya erken veda etti ile ilgili etiketler Bakü Azerbaycan EURO 2020 Galler Şenol Güneş A Milli Takım Aaron Ramsey
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.