Biz de iddialıyız, 'Evet' demek kalbe iyi geliyor :)

Türkiye kritik Anayasa referandumu öncesi saflarını belirliyor.

"Evet" ve "Hayır" cepheleri yavaş yavaş netlik kazanmaya başlarken konvansiyonel medyada ve sosyal medyada taraflar arasında hararetli tartışmalar yaşanıyor.

"Evet-Hayır" tartışmalarına Cumhuriyet gazetesi bugün ilginç bir haberle katkı sağladı.

Uzman Psikolog Naciye Tokaç'ın görüşlerine yer veren Cumhuriyet gazetesi, "hayır" diyebilmenin psikolojik faydalarına vurgu yaptı.

Gazete, “Hayır” diyememenin kişiyi en fazla depresyona sürükleyen nedenlerden biri olduğuna dikkat çeken Uzman Psikolog Naciye Tokaç'ın; "Hayır demek sizi hem iyi hissettirecek, hem de başkalarının sizi olduğunuz gibi tanımasını ve istemediğiniz şeyleri söyleyemeyeceklerinden dolayı üzülmemeniz sağlanacaktır" şeklinde konuştu." görüşlerine yer verdi.

İktidara muhalif olarak "Hayır" cephesinde konumlanan Cumhuriyet gazetesindeki bu muzip haber okurların tebessüm etmesine sebep olurken, "Evet" demenin de kalbe iyi geldiğine yönelik espriler yapılmaya başlandı. / SuperHaber

Biz de iddialıyız, 'Evet' demek kalbe iyi geliyor :) ile ilgili etiketler Cumhuriyet Psikolog
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.