Bitlis merkezli "tefeci" operasyonu: 48 kişi gözaltına alındı...

Bitlis'te tefeci opersyonu yapıldı. Bitlis'in merkez ve 6 ilçesinde tefecilik yapanlara yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 48 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 2 av tüfeği, 1 tabanca, çek, senet ve çeşitli dokümanlar ile dijital materyaller ele geçirildi. İşte operasyondan detaylar...

Vatandaşı mağdur eden tefecilere göz açtırılmadı. Bitlis Valiliği koordinesinde düzenlenen operasyonda 48 kişi gözaltına alındı. 5 şüpheli ise aranmaya devam ediyor.

61 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik suçunu işleyerek birçok vatandaşı mağdur ettikleri tespit edilen 53 şüpheliye yönelik çalışma başlattı. Bitlis merkez, Tatvan, Güroymak, Hizan, Mutki, Ahlat ve Adilcevaz ilçesinde belirlenen 61 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

48 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Operasyonlarda 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

5 ŞÜPHELİ DAHA ARANIYOR

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 2 av tüfeği, 1 tabanca, çek, senet ve çeşitli dokümanlar ile dijital materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin emniyet ve jandarmadaki sorguları devam ederken, ayrıca, 5 şüphelinin daha yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bitlis merkezli "tefeci" operasyonu: 48 kişi gözaltına alındı... ile ilgili etiketler Bitlis Operasyon Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.