Biten evliliği ve yeni aşkıyla ilgili yapılan haberler Güven Kıraç'ı kızdırdı

Başak Kıraç ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran oyuncu Güven Kıraç'ın genç sevgilisi Mervenur Topugil ile çekilen dudak dudağa görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evliliğini ihanet yüzünden bitirdiği konuşulan Güven Kıraç, aşk hayatıyla ilgili yapılan haberler karşısında ateş püskürdü.

2010 yılında ikinci evliliğini yaptığı Başak Kıraç'tan günler önce boşanan Güven Kıraç, geçen hafta genç sevgilisi Mervenur Topugil ile Asmalımescit'te öpüşürken görüntülenmişti. 12 yıllık eşi Başak Kıraç'ı aldattığı ve evliliğinin bu yüzden bittiği konuşulan Güven Kıraç, özel hayatıyla ilgili sessizliğini bozdu.


Masumiyet, Gemide, Organize İşler, Gönül Yarası, Kafalar Karışık, Payitaht Abdülhamid, Hekimoğlu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Güven Kıraç, evliliğinin sevgilisi yüzünden bittiği iddiası karşısında Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Yaşının haberlerde yazıldığı gibi 62 değil 54 olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, yapılan haberlerin hatalı ve gerçek dışı olduğunu belirtti.

''ÖZEL HAYATIMA SAYGI GÖSTERİLMESİNİ RİCA EDİYORUM''

Güven Kıraç konu ile ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

''Özel hayata saygı lütfen! Daha önce özel hayatımla ilgili çıkan haberlere sessiz kalmşıtım ancak yine benzer haberler çıkınca işin doğrusunu yazmak istedim. Bir ilişkinin, bir evliliğin bitmesi boşanmadan çok önce oluyor. Boşanma son noktadır. Çiftler bazen anlaşamaz ve ilişkileri bitebilir. Biz de anlaşmalı olarak boşandık, saygı ve sevgi çerçevesinde kızımızın ebeveynleri olarak kalacağız. Çıkan haberler beni olduğu kadar ailemi de üzmekte.
Ayrıca benim ve kız arkadaşımın yaşları ve kız arkadaşım ile aramızdaki yaş farkına ilişkin haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Ben 54 yaşındayım. Sizlerden özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum. Açıklamalarımdan sonra çeşitli yayın organlarında ve mecralarda hatalı ve gerçekdışı yayın yapan kişilerden de gerekli özeni göstermelerini bekliyorum''

Biten evliliği ve yeni aşkıyla ilgili yapılan haberler Güven Kıraç'ı kızdırdı

Biten evliliği ve yeni aşkıyla ilgili yapılan haberler Güven Kıraç'ı kızdırdı ile ilgili etiketler Güven Kıraç
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.