Bitcoin'in kripto para piyasalarındaki payı yüzde 40'ın altına düştü

Geçtiğimiz Aralık ayını kripto para pazarlarındaki genel gerileyişe paralel olarak iyi geçirmeyen Bitcoin'in pazar hakimiyeti yüzde 40'ın altına geriledi.

Kripto para birimlerinde Aralık ayının son haftasında gözlemlenen gerileme bu hafta da devam ederken, geçtiğimiz ayın verileri uyarınca Bitcoin'in tüm kripto para işlemleri içindeki payı yüzde 40'ın altına indi.

Aralık ayında Bitcoin madencileri, Kasım ayına kıyasla yaklaşık 250 milyon dolar daha az gelir elde etti. Aralık'ta toplam getirisi 1,44 milyar dolar olan Bitcoin, 2021 boyunca en çok geliri Mart ayında 1,75 milyar dolar ile sağlamıştı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü de kripto para pazarlarında düşüş eğilimi hakim olurken, Bitcoin şu sıralarda 46 bin 100 dolar, Ethereum ise 3740 dolar dolaylarında işlem görüyor.

Öte yandan kripto para birimlerini en çok benimseyen ülke lideri konumundaki El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele 2022 için kripto para birimleri ile ilgili öngörülerini sosyal medyada paylaştı. Bukele, iki ülkenin daha Bitcoin ile ilgili yasal düzenleme yaparak El Salvador'un liderliğini takip edeceğini öne sürdü.

Bitcoin'in kripto para piyasalarındaki payı yüzde 40'ın altına düştü ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.