Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (31.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 31.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve fiyatları kafaları karıştırıyor. Peki bu yükseliş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 31.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'in değeri bugün yaklaşık %2,50 düştü ve yatırımcılar arasında önemli bir kargaşaya neden oldu. Bitcoin'in fiyatındaki bu beklenmedik düşüş en çok da Avustralya dolarında yaşandı. Diğer FIAT para birimleri ile karşılaştırıldığında, BTC'nin fiyatı kripto para piyasasının Avustralya kolunda şaşırtıcı bir şekilde %21 düştü.

CCData'da bir araştırma analisti olan Hosam Mahmoud, CoinDesk'e verdiği bir röportajda, "Binance'in duyurusu, yatırımcıları BTC/AUD çiftlerini boşaltmaya teşvik ederek fiyatın tarihsel olarak önemli bir düşüşe neden oldu" dedi.

Binance ilk olarak 18 Mayıs'ta müşterilerine, üçüncü taraf ödeme sağlayıcısı PayID tarafından alınan bir karar nedeniyle avustralya doları içeren hizmetleri askıya alacağını bildirdi. PayID ile para çekme işlemlerine 1 Haziran saat 17:00'ye kadar izin verilse de, banka havalesi ile para yatırma işlemi derhal durduruldu. Ayrıca borsa, Avustralyalı müşterilerine 31 Mayıs itibariyle hesaplarında kalan AUD'lerin derhal USDT'ye çevrileceğini bildirdi. Bu duyuruların ardından, Binance Avustralya'da Bitcoin (BTC) fiyatının değer kaybetmesini önemli ölçüde etkileyen, para çekmek için sürekli bir acele yaşandı.

BİTCOİN SON DURUM

Bitcoin, 27.500 dolarlık kilit destek seviyesinin altına düştükten sonra büyük satışlarla karşı karşıya. Dört saatlik grafik, %50 Fibonacci seviyesinin ve yukarı trend çizgisinin ihlal edildiğini gösteriyor ve düşüş eğilimine işaret ediyor.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (31.05.2023)

Aşağı yönlü bir şamdan modeli, satış yönlü hareketin altını çiziyor. Bitcoin şimdiden 27.250 dolarda %61,8 Fibonacci seviyesine ulaşmaşa çalışsa da 26.950 dolar civarındaki bir sonraki destekte tutunmaya devam ediyor.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (31.05.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.