Bitcoin soğuk cüzdan nasıl alınır? Kripto para kasası soğuk cüzdan nasıl yapılır?

Soğuk cüzdan nasıl yapılır merak ediliyor. Son günlerin en çok konuşulan kripto dolandırıcılık hikayesi Thodex sonrası yatırımcıların en çok araştırdığı konu bitcoin soğuk cüzdan nasıl alınır konusu. Kripto paraların en güvenli şekilde saklanabilmesi için geliştirilen soğuk cüzdan nasıl yapılır?

Soğuk cüzdan ya da kripto para cüzdanları, kripto paraların güvenli bir şekilde saklanabilmesi için geliştirilen serverlardır. Thodex borsasının kurucusunun yurt dışına kaçması ve yatırımcıların mağdur edilmesi sonrası soğuk cüzdanlar nasıl yapılır konusu gündeme geldi. Peki kripto para kasası soğuk cüzdan nasıl yapılır?

SOĞUK CÜZDAN NASIL YAPILIR?

İnternete bağlı kripto para cüzdanlarına sıcak cüzdan adı verilir. Kağıt cüzdan ile Bitcoin adresine Bitcoin gönderilebilir ve harcamak istenilen özel anahtar, bir Bitcoin cüzdanına aktarılabilir. Kripto para saklamak için kullanabilecek birçok masaüstü ve mobil cüzdanlar bulunmaktadır. Bu cüzdanlar seçilirken güvenirlik, hacim, miktar gibi birçok şeylere dikkat edilmelidir.

Bitcoin soğuk cüzdan nasıl alınır? Kripto para kasası soğuk cüzdan nasıl yapılır?

SOĞUK CÜZDAN NEDİR?

Bitcoin, Ripple, Litecoin, Ethereum ve Bitcoin Cash gibi önde gelen kripto varlık cüzdan anahtarlarının internete bağlı olmayan donanımsal bir cihaz içerisinde saklanması yöntemi ise soğuk cüzdan olarak adlandırılır. Soğuk cüzdanlar internet erişimi olmaması nedeniyle sıcak cüzdana göre daha güvenlidir Soğuk cüzdan oluşturmak için herhangi bir kripto para biriminin cüzdan adresini oluşturmak ve bilgileri internet ortamından arındırılmış bir cihaz içerisinde saklamak gerekir.

Bitcoin soğuk cüzdan nasıl alınır? Kripto para kasası soğuk cüzdan nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Bitcoin soğuk cüzdan nasıl yapılır kripto para cüzdanı nasıl alınır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.