Bisiklet lastiği raylara düştü: Metroda yolcular sinir krizi geçirdi!

Meksika'nın başkenti Mexico City metrosunda çıkan yangın paniğe neden olurken, istasyonun tamamını kaplayan duman nedeniyle yolcular tahliye edildi. Bazı yolcuların sinir krizi geçirdiği görülürken, yangına raylara düşen bir bisiklet lastiğinin kısa devreye yol açması sebep oldu.

Meksika’nın başkenti Mexico City’de şehir metrosunun 1. ve 2. hatları üzerindeki Pino Suarez istasyonunda bugün öğleden sonra yangın çıktı.

BAZI YOLCULAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İstasyonda çıkan yangın paniğe neden olurken, bazı yolcuların dumandan zehirlendiği, bazılarının ise sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının ardından istasyonun tamamını kaplayan duman nedeniyle yolcular tahliye edildi.

HAT 1 GEÇİCİ OLARAK KULLANIM DIŞI

Yetkililer, olaya bağlı ciddi bir sağlık problemi yaşanmadığını bildirdi. Yangın nedeniyle Hat 1’deki hizmetin geçici olarak askıya alındığını belirten yetkililer, hizmetin kısa süre içinde tekrar başlatılacağını söyledi.

RAYLARA DÜŞEN BİSİKLET LASTİĞİ KISA DEVREYE NEDEN OLDU

İlk belirlemelere göre, yangının, raylara düşen bir bisiklet lastiğinin kısa devreye neden olması sonucu çıktığı belirtildi. Yetkililer, metro yolcularına eşyalarına dikkat etmeleri uyarısında bulundu.

Bisiklet lastiği raylara düştü: Metroda yolcular sinir krizi geçirdi! ile ilgili etiketler Meksika metro Yangın mexico city

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.