Birsen Tezer'den Bülent Ortaçgil'e destek!

Verdiği röportajda yaptığı birlik beraberlik çağrısı nedeniyle lince uğrayan Bülent Ortaçgil'e, aynı sahneyi paylaştığı Birsen Tezer'den destek geldi: "Hümanist ve çözüm odaklı düşünen böylesine değerli bir müzisyene biraz daha saygılı yaklaşmanızı istemek çok mu fazla?"

Bülent Ortaçgil, Sabah'a verdiği röportajda yaptığı birlik beraberlik çağrısı nedeniyle lince uğramıştı. Usta sanatçıya, aynı sahneyi paylaştığı Birsen Tezer'den destek geldi. Tezer, "Ortaçgil duruşuyla hiçbir zaman beni hayal kırıklığına uğratmayan ender insanlardan biridir. Keşke herkes onu böylesine acımasızca linç etmeden önce kendi duruşunu gözden geçirse. Hümanist ve çözüm odaklı düşünen böylesine değerli bir müzisyene biraz daha saygılı yaklaşmanızı istemek çok mu fazla?" dedi. 

Birsen Tezer'den Bülent Ortaçgil'e destek! ile ilgili etiketler bülent ortaçgil birsen tezer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.