'Birlikte oynadığım en iyi yerli futbolcu Mehmet Aurelio' diyen Ümit Özat, Melissa Vargas'ın Milli Takımda oynamasını eleştirdi

Eski futbolcu Ümit Özat, katıldığı bir canlı yayında A Milli Voleybol Takımının başarılı ismi Melissa Vargas'ı eleştirdi. Özat, "Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz? Ben bunu kabul etmiyorum.” ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olduğu karşılaşmada tam 41 sayı atarak turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Melissa Vargas, Türkiye'nin en sevilen spor figürlerinden biri haline geldi.

24 yaşındaki voleybolcunun A Milli Takım için büyük bir şans olduğunu ifade eden birçok yorumcunun yanında eleştiriler getirenler de var. Bunlardan biri de eski futbolcu Ümit Özat.

"KABUL ETMİYORUM"

Ümit Özat, Melissa Vargas’ın milli takımda oynamasını eleştirerek şu sözleri kullandı:

“Melissa Vargas bu ülkede doğsa, büyüse kabul edilebilir tarafı vardı. Potansiyeli olsa Küba Milli Takımı'nda oynardı. Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz? Ben bunu kabul etmiyorum.”

"OYNADIĞIM EN İYİ YERLi FUTBOLCU MEHMET AUROELİO" DEMİŞTİ

Melissa Vargas'ın A Milli Voleybol Takımında forma giymesini eleştiren Ümit Özat, kendisine sorulan "Beraber oynadığın en iyi yerli Fenerbahçeli futbolcu kimi?" sorusuna, aslen Brezilyalı olan ve daha sonra tıpkı Melissa Vargas gibi Türk vatandaşlığı alarak A Milli Futbol Takımında forma giyen 'Mehmet (Marco) Aurelio' cevabını vermişti.

'Birlikte oynadığım en iyi yerli futbolcu Mehmet Aurelio' diyen Ümit Özat, Melissa Vargas'ın Milli Takımda oynamasını eleştirdi

'Birlikte oynadığım en iyi yerli futbolcu Mehmet Aurelio' diyen Ümit Özat, Melissa Vargas'ın Milli Takımda oynamasını eleştirdi ile ilgili etiketler A Milli Voleybol Takımı Melissa Vargas Ümit Özat voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.