Birkan Sokullu, biten dizisi 'Yüz Yüze' hakkında ilk kez konuştu!

Önceki akşam Arnavutköy'de bir mekanda sevgilisi Berrak Tüzünataç ile görüntülenen Birkan Sokullu, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Oyuncu çift Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi.

Yaklaşık üç saat kaldıkları mekanda yemek yiyen Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Kendisi yerine sevgilisi Birkan Sokullu'ya mikrofon uzatıldığını gören Berrak Tüzünataç şaşkınlık yaşadı ve apar topar aracına bindi.

YÜZYÜZE'YE HAZİN SON

Sinem Kobal'la birlikte başrolünü paylaştığı 'Yüz Yüze' adlı dizinin reyting kurbanı olduğu iddialarına yakışıklı oyuncu, "Benim reyting korkum yok, işimi yaparım" şeklinde cevap verdi.

-reyting-korkum-yok--10295385

'Yüz Yüze' dizisinin reytingler yüzünden bitmesi hakkında konuşan Birkan Sokullu “Böyle durumlar olabilir çok doğal şeyler bir proje biter diğeri başlar” dedi.

Akşam'da yer alan habere göre ilk olarak çekimlere ara verildiğini duyuran kanal, hafta içi ise dizinin ekrandan kaldırıldığını söyledi. Bu vedanın ardından Birkan Sokullu’nun hayranları Sinem Kobal’a yüklendi.

SİNEM KOBAL'A SERT YORUMLAR

Sinem Kobal'ın kötü performansından ötürü yapımın başarılı olamadığının altını çizen internet kullanıcıları ‘Yapmacık rol yapıyor’, ‘Ses tonu oturmamıştı, gözlerinde ifade eksikliği vardı’, ‘Sinem iyi bir oyuncu değil Birkan’a da yakışmamıştı’ şeklinde sert yorumlarda bulunmuşlardı.

Birkan Sokullu, biten dizisi 'Yüz Yüze' hakkında ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Sinem Kobal Berrak Tüzünataç Birkan Sokullu yüz yüze
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.