Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'tan azar işitti!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Birkan Sokullu, önceki gün Etiler'de bir eczaneden çıkarken objektiflere takıldı.

Karşılarında basın mensuplarını görünce hızlı adımlarla kaçan Berrak Tüzünataç, sevgilisini yalnız bırakarak topu Birkan Sokullu'ya attı. Tüzünataç ortalıktan kaybolurken yakışıklı oyuncu da ayaküstü soruları yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Tüzünataç'ın bir takipçisi ile atışması sorulunca; ” Yok canım onlar şakalaşmıştır” diye geçiştiren oyuncu evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna “Biz şu an böyle iyiyiz” şeklinde cevap verdi.

Birkan Sokullu, röportaj sonrasında AVM içerisine doğru ilerlerken sevgilisi Tüzünataç ise onu dışarıda bekliyordu. Ancak Sokullu'nun içeride kalmasına oldukça sinirlenen güzel oyuncu sevgilisine telefonda; ”Neden benimle dışarıya gelmedin? Şu an neredesin yanına geliyorum.” diyerek yüksek sesle tepki gösterdi.

45521

Milliyet gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz günlerde Sokullu’nun Sinem Kobal’la rol aldığı ‘Yüz Yüze’ dizisini çok beğendiğini söyleyen Tüzünataç, “Yakın zamanda ‘Çi’nin çekimlerine başlayacağız. Çok severek çalışıyoruz. Umarım bu sezon da bizi severler” demişti.

İlk bölümüyle kötü bir başlangıç yapan Yüz Yüze dizisini, performansı övülen Sinem Kobal da kurtaramadı.

Show TV’de ekranlara gelen Yüz Yüze dizisi büyük umutlarla başlamıştı. ‘Erken final’ dedikoduları da daha ikinci bölümden konuşulmaya başlanmıştı.

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'tan azar işitti! ile ilgili etiketler Sinem Kobal Birkan Sokullu Berrak Tüzünataç yüz yüze azar bağırdı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.